Web Analytics Made Easy - Statcounter

وکیل سه متهم دستگیر شده در اعتراضات آبان سال ۹۸ که پیشتر حکم اعدام آن‌ها از سوی دیوان عالی کشور نقض شده، گفت: مطالب فضای مجازی درباره موکلانم، صحت ندارد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، وکیل سه متهم دستگیر شده در اعتراضات آبان سال ۹۸ که پیشتر حکم اعدام آن‌ها از سوی دیوان عالی کشور نقض شده، گفت: مطالب فضای مجازی درباره موکلانم، صحت ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بابک پاک‌نیا به تشریح آخرین وضعیت پرونده سه جوان دستگیر شده در اعتراضات آبان سال ۹۸ که پیشتر حکم اعدامشان از سوی شعبه اول دیوان عالی کشور نقض شده پرداخت و اظهار کرد: آنچه این روز‌ها در فضای مجازی درباره موکلانم گفته می‌شود، درست نیست.

وی افزود: پس از صدور حکم اعدام از سوی شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب در این پرونده و تایید حکم صادره از سوی دیوان عالی کشور، نسبت به این حکم تقاضای اعمال ماده ۴۷۴ آیین دادرسی کیفری یا همان اعاده دادرسی را کردیم که این تقاضا در شعبه اول دیوان عالی کشور مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت نیز حکم صادره نقض و پرونده برای رسیدگی مجدد به شعبه هم دادگاه انقلاب اسلامی ارجاع شد.

این وکیل دادگستری اضافه کرد: شعبه اول دیوان عالی کشور در زمان رسیدگی به این پرونده، با ارسال دو نامه فیزیکی و الکترونیکی از شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب درخواست کرده بود، اصل پرونده ارسال شود که بر مبنای نامه فیزیکی این کار انجام شد.

وکیل مدافع سه جوان متهم در اعتراضات آبان ۹۸ ادامه داد: در اثنای رسیدگی به این پرونده در شعبه ۲۳ دادگاه انقلاب به عنوان شعبه هم عرض، گویا مسئولان دفتر شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب، نامه الکترونیکی شعبه اول دیوان عالی کشور را مبنی بر ارسال اصل پرونده، با تأخیر ملاحظه کرده و با این تصور که نامه‌ی جدیدی است، با شعبه هم عرض نامه‌نگاری می‌کنند تا اصل پرونده که قبلا ارسال و بر مبنای آن نیز تصمیم قانونی اتخاذ شده بود، مجدد ارسال شود.

پاک‌نیا توضیح داد: در نتیجه این نامه‌نگاری، پرونده به اشتباه دوباره به شعبه اول دیوان عالی کشور ارسال می‌شود و دفتر شعبه دیوان نیز بدون اینکه ملاحظه لازم را به عمل آورد، پرونده را برای رسیدگی در اختیار قاضی قرار می‌دهد تا رسیدگی کند و از آنجا که قضات دیوان به دلیل شیوع ویروس کرونا عمدتا پرونده‌ها را به منزل می‌برند تا مورد رسیدگی قرار دهند، این پرونده به همراه سایر پرونده‌ها در اختیار قاضی قرار گرفته است.

این وکیل دادگستری ادامه داد: اکنون که این اشتباه مشخص شده، قرار است پرونده مجدداً به شعبه ۲۳ دادگاه انقلاب به عنوان شعبه هم عرض ارجاع و پس از تعیین وقت، رسیدگی لازم به عمل آید.

وی درباره وضعیت امیرحسین مرادی یکی از موکلان خود در این پرونده نیز اظهار کرد: موکل دارای بیماری پوستی است که مانند چند مرتبه قبلی، این بیماری در زندان حاد و در نتیجه برای درمان به بیمارستان اعزام شده و اکنون نیز در بیمارستان بستری است.

وکیل مدافع سه جوان متهم در اعتراضات آبان ۹۸ افزود: خوشبختانه در حال حاضر وضعیت موکل در بیمارستان رو به بهبودی است، اما نکته قابل تأمل این است که با بازگشت دوباره به زندان و گذشت مدتی، دوباره بیماری پوستی وی رو به وخامت می‌رود و نیاز به درمان در بیمارستان پیدا می‌کند.

پاک‌نیا با اشاره به ملاقات و عیادت نماینده دادستانی کل کشور از مرادی در بیمارستان طی روز‌های گذشته گفت: طبق مذاکرات و صحبت‌هایی انجام شده با دفتر ریاست قوه قضاییه، قرار بود روز دوشنبه هفته گذشته دستگاه قضایی اقدامی درخصوص وضعیت موکلانم انجام دهد که با تعطیلات ناشی از شیوع ویروس کرونا مواجه شدیم.

این وکیل دادگستری افزود: در گام نخست امیدواریم با توجه به شرایط قانونی موجود و اینکه حکم اعدام قبلی از سوی دیوان عالی کشور نقض شده و نگاه توام با رأفت رئیس جدید دستگاه قضایی نسبت به متهمان امنیتی، دستگاه قضایی با آزادی موکلانم با تودیع وثیقه موافقت کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: اعتراضات آبان دیوان عالی کشور دادگاه دادگاه انقلاب سوی دیوان عالی کشور اعتراضات آبان دادگاه انقلاب حکم اعدام شعبه هم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۸۷۷۱۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت دیوان عالی کشور

رئیس دیوان عالی کشور گفت: دیوان عالی کشور در سال جدید بر اساس سند تحول و تعالی قضائی و برنامه‌های ابلاغی سال ۱۴۰۳ پیش خواهد رفت و در این راستا تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری مستمر برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دیوان عالی کشور، حجت الاسلام محمدجعفر منتظری در جلسه شورای معاونین با بیان روایتی از امام صادق (ع) که فرمودند شناختن خدا و شناختن دوستان و دشمنان خدا از علامات مؤمن است، اظهار کرد: نیاز امروز جامعه ما معنویت است، معنویتی که در پرتو قرآن و عترت ظهور می‌کند و در خداشناسی و اعتقاد به انبیا و اولیا و عمل به واجبات و ترک محرمات یافت می‌شود، دشمن‌شناسی، زمان‌شناسی، اطاعت از ولی امر و بصیرت چراغ عبور از فتنه‌های زمانه است.

وی افزود: مردم مؤمن و متعهد ما همان گونه که در ۴۵ سال گذشته نشان داده‌اند، با حضور آگاهانه خود در صحنه‌های مختلف، نقشه‌های دشمنان زبون و استکبار جهانی را نقش بر آب ساخته و خواهند ساخت.

رئیس دیوان عالی کشور با اشاره به سفر اخیر خود به استان سیستان و بلوچستان و حضور در مراسم معارفه رئیس کل دادگستری این استان تصریح کرد: مردم نجیب و انقلابی سیستان و بلوچستان شایسته بهترین‌ها هستند، هر چند مسئولان امر تمام تلاش خود را برای خدمت به مردم این استان به کار گرفته‌اند، اما مشکلات فراوان است و به فضل خداوند متعال شاهد شکوفایی اقتصادی در این استان پهناور خواهیم بود.

منتظری با تبریک به حجت الاسلام والمسلمین خلیلی به عنوان معاون اول قوه قضائیه برای وی آرزوی توفیق و از زحمات حجت الاسلام مصدق تقدیر و تشکر کرد و گفت: خدمت به مردم در دستگاه عدلیه توفیق بزرگی است که باید قدردان آن باشیم و شکر نعمت آن را با کار و تلاش جهادی در جهت اجرای هر چه بیشتر عدالت به جای آوریم.

وی با اشاره به برنامه‌های دیوان عالی کشور در سال جدید تصریح کرد: دیوان عالی کشور در سال جدید بر اساس سند تحول و تعالی قضائی و برنامه‌های ابلاغی سال ۱۴۰۳پ یش خواهد رفت و در این راستا تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری مستمر برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت قرار دارد.

رئیس دیوان عالی کشور بر تعامل و ارتباط هر چه بیشتر قضات دیوان عالی کشور با رؤسای کل دادگستری استان‌ها برای تسریع رسیدگی، جلوگیری از اطاله دادرسی و اتقان آرا تاکید کرد.

منتظری با اشاره به لزوم برنامه‌ریزی برای تحقق شعار سال افزود: معاونت نظارت دیوان عالی کشور برنامه‌ریزی لازم را برای نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی با همکاری با رؤسای محترم دادگستری استان‌ها و شعب ویژه محاکم در اولویت کاری خود قرار دهد.

وی تأخیر در رسیدگی‌ها و تجدید اوقات در سامانه‌های قضائی را یکی از مشکلات مردم عنوان کرد و گفت: اجتناب از صرف زمان زیاد و جلوگیری از اطاله در امر کارشناسی و تاکید بر دقّت و تمرکز و نیز اتخاذ تدابیری جهت پیشگیری حداکثری از ازدیاد درخواست‌های اعاده دادرسی از احکام، مورد توجه و اهتمام جدی رؤسای محترم کل دادگستری قرار گیرد.

کد خبر 748474

دیگر خبرها

  • نظارت ویژه بر پرونده‌های اقتصادی در دستور کار است
  • تکریم بیشتر ارباب رجوع و پیگیری برنامه‌های نظارتی بر محاکم در اولویت دیوان عالی کشور
  • منتظری: کاهش زمان رسیدگی‌های قضایی مورد توجه قرار بگیرد
  • نیاز امروز جامعه ما معنویت است
  • حاشیه های حکم اعدام برای توماج صالحی / مصاحبه با وکیل
  • جزییات تازه حکم توماج صالحی؛ تخفیف اعدام، حبس طویل‌المدت است
  • قوه قضاییه: حکم اعدام توماج صالحی بدوی و قابل فرجام خواهی در دیوان عالی کشور است
  • جزییات حکم اعدام توماج صالحی؛ احتمال عفو و تخفیف
  • جزییات حکم اعدام توماج صالحی ؛ احتمال تبدیل به حبس طول المدت
  • دیدار نماینده ولی‌فقیه در سیستان و بلوچستان با رئیس دیوان عالی کشور